Kesäisiä mökki-iltoja odotellessa.

Tervetuloa kotisivuillemme!

Veittijärven Asukasyhdistys ry:n rantasauna on yhdistyksen jäsenille tarkoitettu saunamökki, jota vuokrataan myös yhdistyksen ulkopuolisille.

Rantasauna sijaitsee Pihatanhuan päässä, Veittijärven etelänpuoleisella rannalla.

Mökissä on pieni sauna (noin viidelle hengelle). Mökkitupaan mahtuu mukavasti kymmenen henkilöä. Mökin pihssa on yleiskenttä, missä voi pelata biitsiä tai sulkapalloa, kota ja liiteri. Ranta on matala ja lapsille turvallinen. Mökkiä ei ole tarkoitettu yöpymiseen.  Yleisin vuokra-aika on kuusi tuntia, klo 18–24 ja eripituisia päivävuokra-aikoja (Kotisivut:Maksut ja hinnat sivusto)

Mökissä on mikroaaltouuni ja keittolevy,sähkögrilli, jääkaappi/pakastin ja perusastiasto.

Oheisilta sivuilta löydät tietoa yhdistyksemme toiminnasta ja rantasaunamme varauskalenterin.